Stanija: Moje grudi su trojcica a guza mi je prava

Jedino što sam uradila su grudi. Moje su grude veoma male, trojčica. A guza mi je prava, rekla je starleta

stanija-1373566788-338081

 

Gost u večerašnjoj emisiji “Farma, narod pita” su Danijel Alibabić, Jovana Nikolić, Stanija Dobrojević, Milan Tarot i Filip Mitrović. I večeras gledaoci imaju priliku da pitaju svoje omiljene farmere sve što požele. Stanija je već gostovala u prvoj emisiji Narod pita, ali je ponovo gost na zahtev gledalaca.

21.20 “Miševi ostavite me na miru. Goca me je razočarala zbog toga što je izjavljivala s čim se ja bavi. Ali ako je bila pijana kada je to izjavljivala, ja joj opraštam”, odgovorila je starleta ko ju je najviše razočarao, a Danijel se zahvalio folkerki Goci što ih je pozvala na žurku.

21.10 “Nisam htela da gostujem u emisiji jer su odnosi zahladneli da ne bi mene gledaoci šutirali, a mene kude”, rekla je starleta, a Danijel je rekao da što se njega tiče nisu zahladneli odnosi između bivših kumova i da on može sve da pogleda u oči. Crnogoroca je rekao da je mnogo zamerio Tarotu zbog izjava u emisiji.

20.46 – “Jedino što sam uradila su grudi. Moje su grude veoma male, trojčica. A guza mi je prava”, odgovorila je staleta gledateljki. Filip Mitrović se zahvalio gledateljki na komplimentu da je i dukat mali, ali vredan. “Ako neko ne zna visok sam 162 centimetra.

Danijel je zatražio da pojasni svoju situaciju u porodicu: “Meni su mama i tata razvedeni i otac mi je dobar čovek i nije me izbacio na ulicu”.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply