Stanija: Naguzicu Danijela i Jovanu! Njihova veridba je bila kao vasar!

“Njihova veridba je bila kao vašar u Rumi! Ja sam dva puta bila verena, za momke kakve Jovana na slici nije videla!”, rekla je starleta koja je pobesnela jer su farmeri počeli da pričaju po imanju kako je ona ljubomorna na stabilnu vezu misice i pevača

stanija-copy

 

PUKLO KUMSTVO! Iako su se ljubavni parovi na “Farmi” isprva međusobno podržavali i dužili, kako se bliži kraj rijalitija, odnosi na imanju pucaju po šavovima, a u prvi plan izbija ljubomora i zavist, dok su se, prema Stanijinom viđenju stvari, Jovana i Danijel verili njoj “preko grbače” jer je misica navodno celo veče gledala u reakciju starlete nakon veridbe.

I dok Jovana tvrdi da je ljubav Stanije i Filipa lažna i da su oni ljubomorni na iskrena osećanja nje i Danijela, starleta na sva usta komentariše da je čuvena veridba izledala kao vašar u Rumi.

– Ajde molim te, bolje na vašaru da je zaprosio! Ja sam dva puta u životu bila verena, za momke kakve ona na slici nije videla! I to je još Danijel zaprosio, majko moja! I sad hoće od mene da naprave da sam ljubomorna! – poverila se Stanija Akiju dok su razgovarali na terasi.

– Bili ste mi nebitni da gledam u vas, gledala sam sebe da se provodim, tu veridbu sam doživela kao žuruku, mene bi bilo sramota – ti nju veriš, a ona celo veče gleda u mene – obrsila je starleta Danijelu, a nakon što je pevač otišao, obratila se Panajotoviću:

 Ima da ih naguzim sve zajedno! Razumeš, pokušavaju da naprave da sam ja ljubomorna na Danijela i Jovanu?! – pobesnela je Stanija.

Pored toga što Filip smatra da je Jovana ljubomorna na Staniju, misica ističe suprotno:

– Najviše im smeta što se mi zaista volimo, a oni se foliraju zarad poena. Na početku je Stanija rekla da se sklonila od Ekrema i Ere jer ne može sa starcima, pa se zato premestila u krevet kod Filipa. Njihova veza je lažna – rekla je Jovana.

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply