Stanija posle farme postaje voditelj na pinku

Iako je na imanju u Lisoviću farmeri dovode do ludila, Stanija Dobrojević nema razloga za brigu jer se za budućnost obezbedila!

528898-08

 

Naime, starleta je pre ulaska u „Farmu“ postigla dogovor sa čelnicima ružičaste televizije Milicom i Željkom Mitrovićem da nakon završetka rijaliti šou vodi novi televizijski format, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

– Stanija Dobrojević pokazala je da je talentovana za razne stvari, pa su joj upravo zbog te činjenice čelnici „Pinka“ predložili da vodi jednu emisiju. Ona bi, ukoliko Mitrovići krenu sa projektom, po završetku „Farme 4“ trebalo da vodi novi rijaliti šou „Krstarenje“, koji je predviđen da traje tokom celog leta. S obzirom na to da starleta nema predrasude, ona bi ovaj šou vodila u kupaćem kostimu, što joj i te kako odgovara jer se radnja dešava na palubi – priča naš izvor.
– Šou bi trebalo da bude organizovan na brodu koji bi kružio Jadranskim morem i okupio seksi devojke i zgodne momke iz regiona koji bi se takmičili u raznim disciplinama. Učesnik koji bi osvojio najmanje bodova i najmanji broj SMS glasova bio bi eliminisan iz rijalitija i morao bi da napusti brod.
Upravo zbog posla koji je čeka po izlasku iz rijalitija, starleta vodi računa da sebe u javnosti predstavi u što boljem svetlu, a sve zarad budućeg angažovanja – zaključuje naš izvor.
Ukoliko sve bude kao što je starleta isplanirala, očekuje nas prava zabava tokom leta, a ubeđeni smo da će gledaoci iz celog regiona biti zadovoljni, kako Stanijom, tako i ostalim učesnicima.
Inače, predviđeno je da se rijaliti šou program „Krstarenje“ tokom celog dana prikazuje na programu „Pink rijaliti“. Ukoliko dođe do nekih promena i ovaj šou bude odložen, čelnici „Pinka“ će svakako Staniji ponuditi drugi angažman.
 
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply