Stanija: Zaradila sam novac na osmehu

Jedino što sam uradila su grudi. Moje su grude veoma male, trojčica. A guza mi je prava, rekla je starleta

stanija-1373566788-338081 (1)

 

Gost u večerašnjoj emisiji “Farma, narod pita” bili su Danijel Alibabić, Jovana Nikolić, Stanija Dobrojević, Milan Tarot i Filip Mitrović. I večeras su gledaoci imaju priliku da pitaju svoje omiljene farmere sve što su poželeli. Stanija je već gostovala u prvoj emisiji Narod pita, ali je ponovo bila gost na zahtev gledalaca i većina pitanja se upravo odnosila na nju i njenog dečka Filipa.

21.23  Aleksandri je večeras bilo veoma lako jer je pored nje sedeo Tarot koji je emisiju uživo vodio čak 17 sati. “Vodio sam emisiju uživo od 13 sati do 6 ujutro i ušao sam u Ginisovu knjigu rekorda”, objasnio je “čarobnjak”.

21.18 “Prvo planiramo da se preselimo u Beograd, a potom ćemo negde na odmor na neko egzotično mesto. U Ameriku idem zbog posla, a i Filip će podneti papire i vodim ga sa sobom. I njegova sestra je trenutno u Americi”, odgovorila je starleta na pitanje gledaocu da li će ostaviti Filipa kada ode u Ameriku.

21.50 – Stanija Dobrojević je objasnila svima da je čista pred Bogom i narodom i da je novac zaradila na osmehu.

“Radila sam u kazinu u Atlantik Sitiju i radila sam na blek džeku, bacala sam kuglice i bio mi je posao da se smejem i to im je bilo dovoljno da sam postala njihovo zaštitno lice. Pošteno sam zaradila novac na osmehu”, objasnila je starleta.

21.35 – “Od nekih prijatelja smo na Farmi napravili neprijatelje i stvarno mi je žao zbog toga, ali život ide dalje. Pokušali smo da našu vezu sačuvamo”, obrazložila je starleta.

21.20 – “Miševi ostavite me na miru. Goca me je razočarala zbog toga što je izjavljivala s čim se ja bavi. Ali ako je bila pijana kada je to izjavljivala, ja joj opraštam”, odgovorila je starleta ko ju je najviše razočarao, a Danijel se zahvalio folkerki Goci što ih je pozvala na žurku.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply