Stanija zaskocila Filipa

Iako su pre samo nekoliko dana imali seks u kupatilu, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović još uvek nisu zadovoljili svoje potrebe, pa su tako nastavili sa jahanjem, ali ovoga puta obučeni.

stanija i filip

 

Starleta i maneken su u spavaćoj sobi ležali, a onda je Stanija brzinom svetlosti skočila na svoj dečka, što je sudeći po uzdisajima i strasnim poljupcima prijalo poznatom paru. Kada je videla da stvar odmiče kontroli i da njen dragi postaje baš uzbuđen, starleta ga je zamolila da prestanu.

– Filipe, vidiš da nas svi muče. Ajde da prestanemo i idemo napolje. Dosta je – kroz osmeh je rekla Dobrojevićeva, ali ni u jednom trenutku nije krenula da siđe sa svog voljenog, kome se trljala o polni organ. Koliko joj je prijalo jahanje na krevetu, nabolje govori delić sekunde kada ga je uhvatila za trenerku, u predelu prepona, kada je verovatno htela da mu da znak koliko joj sve prija.

U jednom trenutku se video i “dokaz” Filipove želje za seksom, pa starleta nije želela odmah da siđe sa njega, kako kamere ne bi zabeležile njegovu erekciju. Na njihovu žalost, akcije u kupatilu više neće moći da imaju, jer ih je zadruga opomenula, tako da će najverovatnije nastavak biti kada budu napustili imanje.

Inače, novi gazda Era Ojdanić sažalio se na ovaj par, pa im je u sred rada dao kratak predah od pola sata kako bi uživali u svojoj ljubavi.
 
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply