Stanija nije pusila Filipu

Vesna Rivas je nedavno rekla da je Stanija oralno zadovoljila Filipa, a Tarot i Goca su to čuli, pa im preneli. Sinoć, dok je žurka uveliko trajala, Filip i Stanija su raspravljali oko toga što su čuli i pokušali da izvuku istinu od Vesne. Namerno su glasnije pričali između sebe, kako bi Rivas to čula.

stanija i filip

 

– Vesna je rekla da si ti meni radila ono ispod jorgana – rekao je maneken starleti.
– Šta sam ja rekla? O čemu vi pričate? Bože svašta, kao da ste vi nešto bitni, pa da ja pričam o vama i gledam šta radite – pravdala se Vesna.

Potom je Filip pozvao Tarota da to potvrdi. Međutim, Milan im je to krišom potvrdio, da ne čuje Vesna. Priča se nastavila i danas. Memo ih je savetovao da ne prave skandal, na šta je starleta burno odreagovala:
– Ti nisi mogao da istrpiš ono što ti je Milan rekao, a nama kažeš da iskuliramo. Pa i ja branim svoj obraz, kako možeš to da mi kažeš – rekla mu je Stanija.

Potom su i Gocu pozvali kako bu došli do pravih informacija, jer su posumnjali da je to možda ipak Tarot rekao.
– Jeste! Da, jeste dece mi moje. I Tarot je tu bio, nije on rekao, nego Vesna – rekla im je Goca i posavetovala ih da ništa sada ne govore, negu u utorak kada budu igrali “istina i izazov”, kada se svi okupe.

Bilo kako bilo, izgleda da se Vesni ne piše dobro, videćemo da li će Filip uspeti da se iskontrološi do utorka.

izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply