Stanijin otac znao Slobodana Milosevica i Arkana

Tata Dragan je bio kućni prijatelj Slobodana Miloševića, poznavao je i Željka Ražnatovića Arkana. Kad je život u Hrvatskoj postao nemoguć, mama, brat i ja smo napustili kuću u Okučanima na koju su kasnije bacili bombe i sravnili je sa zemljom, ispričala je Stanija

stanija-1372795363-333835

 

Otac Stanije Dobrojević završio je gimnaziju u Podravskoj Slatini 1974 god. zatim je prešao u Osijek da  studira ekonomski fakultet.

“Kao momak živeo je Podravskoj Slatini, kada smo se preselili u Podgoricu. Sa Draganom sam se zadnji put video krajem 80-tih godina kada je službeno dolazio u Podgoricu ( tada je bio direktor Uzora).”, priča stari školski drugar Dragana Dobrojevića.

Jedino što nam je ostalo jeste maturska slika.”, završio je prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Podsečanja radi
Stanija Dobrojević, učesnica rijalitija “Farma”, otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života, i u potresnoj ispovesti starleta govori o ocu koji je ubijen tokom rata u Hrvatskoj, kada je imala 10 godina, kao i da ona i dalje ne zna gde joj je otac sahranjen i pod kojim okolnostima je ubijen.

“Tata Dragan bio je uspešan ekonomista i politički aktivan poslednje četiri godine života. Bio je kućni prijatelj Slobodana Miloševića, poznavao je i Željka Ražnatovića Arkana. Kad je život u Hrvatskoj postao nemoguć, mama, brat i ja smo napustili kuću u Okučanima na koju su kasnije bacili bombe i sravnili je sa zemljom.

Tata je ostao tamo… Naredne dve godine nismo znali ništa o tati, da li je živ ili mrtav. Kad su nam javili da je ubijen, srušio nam se ceo svet.

Mama je imala tek tridesetak godina, brat šest, a ja deset. Rekli su nam da je sahranjen u jednoj masovnoj grobnici u Hrvatskoj… Ni dan-danas ne znamo gde je sahranjen niti detalje njegovog ubistva”, izjavila je Stanija za jedan portal.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply