Svadba uskoro, burme kupljene

Danijelovi su me prihvatili kao da sam im ćerka, a ne snajka, kaže zaljubljena manekenka

Jovana i danijel Farma

 

Zaljubljeni par sa Farme 4 Jovana Nikolić i Danijel Alibabić boravili su nekoliko dana u Crnoj Gori, gde je manekenka upozala pevačevu porodicu i prijatelje, a juče su u Beogradu pazarili burme za venčanje!

Jovana i Danijel su odmah po dolasku u Beograd svratili do jednog beogradskog tržnog centra, a posle višečasovnog isprobavanja burmi, odlučili su da ih i kupe. Njih dvoje su ušli tržni centar, a onda se posvetili kupovini za jedan od najvažnijih dana u njihovom životu. Sudeći po njihovima licima, i te kako su zaljubljeni, a već su uveliko počeli sa pripremama za, kako je Danijel najavio, veliku svadbu.

Kako je par proveo nekoliko dana u Crnoj Gori, Jovana je imala priliku da upozna Danijelove prijatelje i rodbinu kojima je oduševljena.

“Bilo je prelepo u Crnoj Gori i mogu da kažem da su me svi odlično prihvatili. Prihvatili su me kao da sam im ćerka, a ne snajka. Nismo se dugo zadržali, ali za to kratko vreme je bilo baš lepo i svi su bili vrlo ljubazni. Posle duže potrage, kupili smo i burme”, rekla je Jovana. 

Sudeći po tome šta su sve do sada odradili, Jovana i Danijel uspešno realiziju sve planove koje su napravili u rijalitiju Farma.

Danijel čeka bebu

Danijel Alibabić je u toku jučerašnjeg dana napisao na svom Fejsbuk profilu da čeka bebu, međutim, kada smo kontaktirali s njim, rekao je da se samo šalio.
“A, to je bila šala. Nisam ni znao da će to toliko buke da podigne, evo, odmah ću da sklonim”, rekao je Danijel.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply