Svi farmeri napali Staniju

Farmeri su igrali igru istine i morali su da postavljaju pitanja jedni drugome, a celo veče je bila Stanija na tapetu

Stanija na Farmi

 

Kako se približio kraj Farme 4, optužbe protiv Stanije su sve češće i veoma žestoke.

Ona je na svakom sastanku izabrana za najmanje vrednu, za najvećeg manipulatora, foliranta, …

Farmeri su igrali igru istine i morali su da postavljaju pitanja jedni drugome, a celo veče je bila Stanija na tapetu.

Memo je napao starletu da je njemu rekla da ona ima strategiju. Ona za da je Vlada Vuksanović pobedio u Survajveru jer je lep i da će ona i Filip pobediti jer su lepi, a mladi će glasati za ljubav. Takođe, Memo kaže je Stanija izjavila da je Vlada Vuksanović lepši od Filipa. Stanija je ovo demantovala oštro i rekla da je Memo ljigavac koji sve izmišlja. Tražila je da se publici pusti taj snimak na kome ona to priča Memu.

Filip Mitrović je takođe napao Staniju. On je pitao starletu kako je nije sramota da se ponaša nadmeno i bezobrazno. Naveo je primer da je on spremio pirinač za nju i Filipa, jer su ga zamolili, a da čim je on otišao 6 koraka, počeli su da ga ogovaraju.

Filip je rekao da je Stanija slala srca “Šarenom” kada je gostovala Mira Škorić i da mu je poručivala u kameru “Ne brini Šareni, ovo je sve samo igra!”

Stanija je rekla da nikome nije slala srca, a Mitrović ju je pitao kako je nije sramota. “Tvoja guzica ništa ne zna da spremi. Ti si ološ! Ljudi, ova devojka je dno-dna! Sve sam video, ti si đon!”, vikao je Filip.

Dobrojevićeva je pokušala da se odbrani i da nešto kaže, ali Ljuba i svi ostalii Farmeri su vikali u vis i govorili “Ne možeš ti ništa da kažeš! Ne smeš da odgovoriš.”

Seksi Sandra je postavila Staniji pitanje zašto je plasirala priču da je Danijel gej. Stanija je rekla da je počelo da se priča po Farmi to i da su krenuli intervjui i da je ona odmah pitala Danijela šta se dešava.

Danijel je rekao da su Filip i Stanija dokazali ko su i šta su, “Ja neću da dokazujem ko sam i šta sam i nije mi bitno ko šta misli o meni. Ne znam šta se tu desilo, stižu mi pitanja i intervjui o tome i ja budala, branim Staniju, skačem za nju i svi mi zameraju zbog nje.”, vikao je Danijel.

“Šta se dešava u tvom mozgu? Da li si ti normalna? Ti kad izađeš, tebe treba da bude sramota. Sve znam šta si govorila. Sve si mi iza leđa govorila. Ispao sam budala, nisam gledao svoj posao, ispao sam najveći kreten.”, završio je Danijel, dok Stanija nije imala priliku da objasni.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply