Tarot kivan na Memu i Sa: Zagorcacu im zivot

Milan Tarot, kivan na Memu i repera Šaa, kaže da će narednih nedelju dana provesti pokušavajući da im što više zagorča život i da ih osujeti na putu ka pobedi

vesna-rivas-milan-tarot-sa-seks-magarac-farma-1369951439-318401

 

Favoriti za pobedu u Farmi imaće novu prepreku pred sobom – poslednje nedelje rialitija na imanje u Lisovićima biće vraćeni svi dosadašnji takmičari koji kažu da će pretendentima na nagradu od 50.000 evra zagorčati život.

Iskusna u rialitijima, starleta Stanija od samog starta zna šta da radi i kako da se ponaša.Najpre moralnim ponašanjem, te persiranjem onima koji je vređaju, pljuju… Do uloge “sama protiv svih“, koju je primenjivao i Miloš Bojanić došavši do pobede. Stanija je na svim internet portalima u anketama apsolutni favorit.

Bivši farmeri kažu da su oduševljeni ovom odlukom i uveliko pakuju kofere. Iako se neće boriti za glavnu nagradu, pojačani informacijama iz spoljnog sveta, rešeni su da se obračunaju sa bivšim cimerima.

Po svemu sudeći, najviše se naoštrio Milan TarotKivan na Memu i repera Šaa, TV prorok kaže da će narednih nedelju dana provesti pokušavajući da im što više zagorča život i da ih osujeti na putu ka pobedi.

Odlično što se vraćamo! Prosto sam oduševljen. Oni su svi meni govorili tamo „Ja sam iskren prema tebi“ i „Ti si super“. Video sam koliko sam im super sad! Naravno da ću da im smrsim konce, a imam pik na Šaa i Memu “, kaže Tarot.

Seksi Sandra jedva čeka povratak. Kaže, prvo će da priupita Filipa Mitrovića zašto je lagao da se između njih desio poljubac, te će ga naterati da to demantuje pred svima.

Glumica Gordana Bjelica ne krije euforiju zbog ulaska na imanje, jer će joj to pomoći da završi knjigu koju je o Farmi započela.

Jedino se Mikiju Mećavi na Farmu vraća iz prijateljskih razloga. On kaže da jedva čeka da vidi svoju najbolju drugaricu Gocu Božinovsku, te da joj pruži podršku.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply