Tarot otkriva najcrnje tajne Farmera: Jovana ima sifilis, Ekrem kre**uo Gocu Bjelicu

Jevrića i Gocu glumicu sam video gole iza WC-a kako stenju, a ono što se piše o seksu misice i Danijela nema veze sa istinom, ćebe se drmalo, oni su dahtali, ali ništa se konkretno nije videlo – kaže samozvani prorok

Milan-Tarot-Gordana-Goca-Bjelica-Jovana-Nikolic (1)

 

Milan Tarot je odlučio da razreši misterije “Farme”, tvrdi da ono što gledaoci vide nije prava istina, i u razgovoru za televiziju “Caribrod” iz Dimitrovgrada otkriva da su jedini seks na imanju imali Ekrem i Goca Bjelica, a da je pravi razlog što je Jovana bila u bolnici to što ona imala sifilis!

 Kada sam izašao sa “Farme” šokirao sam se šta novine pišu, pa to nema veze sa realnim dešavanjima. Jovana i Danijel nisu imali seks, pa videli ste i sami, ćebe se drma, oni nešto dahću, ali se ništa konkretno ne vidi… Ono što niko ne zna je da je Ekrem imao seks sa Gocom Bjelicom, i to iza WC-a! To znam jer sam ih video gole kako stenju. Nije tačno ni ono što se pisalo o Jovaninom trodnevnom odsustvu sa “Farme”. Prava istina je da je imala sifilis zbog čege je uzimala lekove – izjavio je samozvani prorok.

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply