Tuca na Farmi : Zorica napala Vesnu RIvas!

Nakon “inovativne” igre koju su dobili učesnici Farme Zorica Marković je umalo prebila koleginicu ali i Nazifa Gljivu kome se obratila pogrdnim rečima.

farma

 

 

Sinoć je zadruga ponovo dala farmerima da se igraju “istine i izazova” i uspeli su da izazovu reakcije ukućana.

 Kada je Sha postavio pitanje Nazifu Gljivi, on je počeo da vodi monolog nadugo i naširoko. Zorica ga je prekinula i zamolila da bude konkretniji i da pređe na suštinu, te da postavi pitanje sledećem ukućaninu. On je zamolio da ga ne prekida, na šta se nadovezala i Vesna Rivas, koja je rekla kako to Zorica svima radi.

 – Kome ja to radim? Kome? Sjaši s mene krmačo jedna da te ne slomim sad tu. Ne spominji mi ime krmačo jedna – skočila je Zorica na Vesnu i pokušala da se potuče sa njom u čemu su je sprečili ostali ukućani.

 Igra se nastavila, a klupko tajni je polako počelo da se odmotava. Kada je Stanija pitala Zoricu Marković za tri najveća foliranta u kući, ova je kao iz topa odgovorila:

 – Vesna Rivas ili Irvas i Nazif Gljiva. Za trećeg ne bih mogla da kažem, da ne ogrešim dušu – rekla je Zorica i postavila pitanje Saški Karan.

 – Saška, šta je sa tobom i ovom buljinom ovde? (aludirajući na Vesnu Rivas) – rekla je Zorica.

 – Svi znamo koju ona igru igra ovde i ja je neću komentarisati zaista. Svi znamo ko je ona – odgovorila je Saška Karan.

 Milan Tarot je rekao za Danijela Alibabića i Filipa Panajotovića da su foliranti kada su poslovi na imanju u pitanju. Za Gocu Bjelicu je rekao da smara jer previše priča. Za Nazifa Gljivu je rekao da je “stara škola i da je folirant”. Za Staniju je rekao da smatra da manipuliše muškarcima, te da iskorišćava Ekrema, koji po njegovom mišljenju nije folirant. Isto to je rekao i za Zoricu Marković, ali i Eru, dok je Ekrem konstatovao da Milan to priča samo zato što je Era gazda i da se plaši nominacija.

Izvor: Pulsonline

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply