Ucesnici Farme 5 Svi

Stariju gardu predstavljaće Šeki Turković i Nela Bijanić, a prvobitan plan bio je i da uđu otac i ćerka Dragan Stojković Bosanac i Džidža Stojković, ali je kompozitor to odbio, pa će pevačica na ‘Farmu’ ući sa novim dečkom Milošem Brkićem.

Slike sa farme

 

Učesnici u petoj sezoni popularnog rijaliti šou programa Farma su lider grupe “So Sabi” Raul Alberto Dijas, folkeri Šeki Turković i Nela Bijanić i “Zvezde Granda” Džidža Stojković i Miloš Brkić.

Naime, oni su već potpisali ugovore da se od septembra usele na popularno seosko imanje.

“Alberto je veoma duhovit, zbog čega se očekuje da će biti među omiljenijim farmerima. Iako je poreklom iz Gvineje Bisao, oseća se kao Srbin budući da ovde živi već 31 godinu. U Beograd je došao zbog studija, ali se brzo posvetio muzici. Oženjen je Marijom i ima ćerku Idu Katarinu”, kaže izvor.

Izvor: Kurir

S obzirom na to da su se “zaboravljene zvezde” poput Vesne Rivas i Saške Karanpokazale kao dobar recept za gledanost, producenti su odlučili da u šou pozovu Šekija Turkovića i Nelu Bijanić.

Takođe, ljubavni parovi su oduvek bili lepak za gledaoce, pa će se tako na “Farmi” naći učesnici poslednje sezone “Zvezda Granda” Džidža Stojković i Miloš Brkić, koji se odnedavno zabavljaju.

“Stariju gardu predstavljaće Šeki Turković (59). Dvoumio se, ali je na kraju pristao jer mu je potreban marketing zbog novog albuma. Na velika vrata vraća se i Nela Bijanić, koja se iz dugogodišnje medijske ilegale vraća novim singlom. Prvobitan plan bio je da u šou uđu otac i ćerka, Dragan Stojković Bosanac i Džidža Stojković, ali je kompozitor to odbio, pa će pevačica na ‘Farmu’ ući sa novim dečkom Milošem Brkićem”, kaže izvor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply