Umalo prva zrtva farme: Igor Starovic imao napad epilepsije

Igoru Staroviću je danas na imanju pozlilo i on je hitno prebačen u bolnicu, primio je terapiju i oseća se dobro

Igor Starovic

 

Igor Starović je oko 16 sati imao epileptični napad i hitno je prebačen u bolnicu. Pevaču je iznenada pozlilo i na imanju je zavladala velika panika i strah, ali je, na svu sreću, Igor dobro i počeo je da prima terapiju.
Ovonedeljni gazda Lepi Mića obavestio je ukućane da je Igor imao epileptični napad, ali da se sada oseća dobro i da je prevezen u bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama, Igor je doživeo lakši moždani udar.

Igor je imao epileptični napad, priča, dobro je i prevezen je u bolnicu. Možda nije ni znao da boluje. Biće pod terapijom i ja sam rekao da je bolje da ga ne vraćaju ovde“, rekao je Mića. Svi ostali farmeri su odahnuli kada su čuli da je Igoru dobro, jer su sumnjali na najgore.

Najbitnije je da je on spasen i da će biti dobro“, rekla je Divna. Svi su se potom vratili svojim obavezama uvereni da će sve biti u redu s njihovim kolegom.

Naime, Sara je u jednom trenutku počela da vrišti i da plače, a onda je program bio isključen. Fanovi rijalitija su na zvaničnoj Fejsbuk stranici nagađali da je u pitanju ili Igor Starović ili Marko Vukotić. Međutim, Edin je rekao da je Igor poplaveo, dok su Sara i Džidža prepričavale događaj, ali niko na imanju nije pominjao ime, jer je, navodno, produkcija zabranila.

Farmeri su bili uplašeni jer u tom momentu nije bilo lekara koji bi mogao da pomogne Igoru.

Igor Starović, koji je deset godina bio pevač Divljeg kestena, a sada solo pevač, u vezi je sa balerinom Jelenom, koja je 20 godina mlađa od njega. Par je zajedno godinu, a od maja ove godine su vereni. Igor je izjavio da ne zna kada će biti svadba, ali da će je biti jer je ljubav njegova pokretačka snaga.

Igora je do karantina pre ulaska u Farmu dopratila devojka Igora je do karantina pre ulaska u Farmu dopratila devojka
Izvor: Kurir
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply