Uzivo Farma: Prvi Finalista koji je napustio farmu je Sa

Prvi presek glasova je u 20 časova i 30 minuta, a proglašenje pobednika je 23 sata i 45 minuta. U studiju je porodica i podrška Farmerima.

finale-1373222218-336067

 

Voditelj je poželeo dobrodošlicu superfinalistima. Oni su se svi doterali i rekli su da nema više tenzije među njima. 

Oni su se zahvalili Farmerima i rekli da su nekada bili ljuti na njih, posebno kada su kršili pravila, ali i da su se uz Farmere smejali do suza. Takođe, Farmeri su dobili majice sa brojevima koje ih predstavljaju u glasanju.

 

20.06 Aleksandra je rekla da se nakon svakog preseka glasovi broje otpočetka. 
U studiju su svi Farmeri koji su izbačeni ove sezone, osim Filipa Panajotovića, a Stanijina mama je rekla da uskoro stiže.

Finalisti su dobili poslednje pismo od Zadruge. 

Filip Panajotović kasni u studio, ali je obavestio svoje fanove na Fejsbuku da kasni.Nakon sto dana, superfinalisti videće lica iz spoljnog sveta. 
Superfinalistima se obratila Aleksandra. Ona je najavila prvi presek glasova i da će jedan od superfinalista napustiti imanje. Aki je prokomentarisao da se naježio.

Saška Karan je rekla da bi volela da prvi ispadne Ša. “Ja sam oprostila, ali zaboraviti svakako ne mogu”., rekla je Saška. Voditeljka je rekla da Filip stiže uskoro.

Ekrem je rekao da se iznenadio jer je sinoć ispao.

20.31 Prvi presek glasova je upravo napravljen. Ognjen je na imanju i razgovara sa finalistima. Radojka se požalila da je dobila neku alergiju po licu i da je dobila injekciju, ali da se oseća potpuno opušteno. Goca jedva čeka da vidi sve one zbog kojih je plakala.

Prvi superfinalista koji napišta imanje je Ša!

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply