Vanredno izbacivanje: Ljuba izbacena sa Farme

Večeras je još jedno vanredno izbacivanje na Farmi. Po ovom principu izbacivanja, kada svaki dan po jedan farmer izlazi, imanje su napustile Saška Karan, Jovana Nikolić i Vesna Rivas. Finalno veče je 7. Jula, kada će se kapija Farme zatvoriti.

566928-23

Ognjen je dobio informaciju od režije ko napušta imanje.

Ognjen je zamolio da se jave dobrovoljci, po dva farmera sa obe strane stola. Prvi su ustali Stanija i Filip, a onda i svi ostali.

– Danijel i Goca, jedno naspram drugoga…ostanite oboje. Aki i Radojka – ostanite. Stanija i Ljuba – sedi Stanija. Filip i Ša – sedi Ša. Ekrem i Memo – neka sedne Memo. Kako bi bilo tri na tri, neka sedne Filip – igrao se Ognjen sa farmerima.

– Sledeća osoba koja će da sedne je Goca Božinovska. Da bismo bili fer, neka sedne Ekrem, ipak je danas Dan nezavisnoti – nastavio je Amidžić.

Danijel, Aki, Ljuba i Radojka su ostali da stoje. Neko od njih sigurno izlazi, a voditelj još uvek odugovlači. Sledeći seda Aki, koji je iskoristio priliku da se zahvali glasačima. Danijel je sledeći seo. U duelu između Radojke i Ljube – pobeđuje Radojka, tako da je Ljuba finalista koji večeras napušta takmičenje.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply