Vendi: Igbala je zabranila da udjem na Farmu

Oduševljenje koje je Ekrem Jevrić pokazao zbog ulaska Vesne Vukelić Vendi u rijaliti „Farma” i njegova želja da je zadrži do finala rezultiralo je razotkrivanjem razloga zbog kojih pevačica nije učestvovala u ovoj sezoni rijalitija, a kako se ispostavilo, veto na njen ulazak stavila je Igbala, supruga internet zvezde.

547866-vendi-02-ras-foto-dalibor-danilovic

 

– Igbala jeste zahtevala od Željka Mitrovića da ne uđem u ovu sezonu „Farme”, ali ja sam s druge strane bila angažovana od strane konkurentske produkcije da učestvujem u drugom rijalitiju, tako da sam samo mogla da uđem na jedno veče – kaže Vendi, koja nam je objasnila i zbog čega nije mogla da Ekremu ispuni želju i ostane do finala i šta je Jevriću donela na farmu.

– Ja po ugovoru šest meseci ne smem da učestvujem u drugom rijalitiju, ali mogu da gostujem. Znači, ne smem da spavam na imanju, ali mogu da uđem na nekoliko sati. Moram da priznam da mi je na farmi bilo lepo, a Ekremu sam donela cigarete i bananu. Inače, bananu sam mu donela za potrebe performansa za pesmu „Gangam stajl“, koju je trebalo da izvede po mom savetu, ali nije bio sposoban za to – kaže Vukalićeva, koja tvrdi da će Ekrema sačekati samo ako izađe kao pobednik.
 Ja ću Ekrema sačekati samo ako izađe kao pobednik. Ja gubitnike ne volim – rekla je Vendi, verovatno jedina koja je posetila farmu kojoj je najpopularniji par, Stanija i Filip, simpatičan.

– Ako mene pitate, Stanija i Filip su bezopasni, dragi i simpatični. Oni znaju svoje mesto i znaju da procene ljude. Čim sam došla, njih dvoje su ustali sa čela stola i meni prepustili to mesto. Oni znaju svoje mesto i nikoga ne bi dirali da njih drugi ne provociraju. Jedina njihova greška je što su se zamerili Danijelu, koji je dosta zreliji od njih i karakterno čvršći – smatra Vukelićeva.

Vesna: Miki je biciklista i to mu je kompliment!
Jedini učesnik „Farme” na koga Vukelićeva ima pik jeste pevač Miki Mećava, koga je u nekoliko navrata nazvala „biciklistom“, a to je i objasnila.

– Miki nije shvatio zašto sam ga nazvala biciklistom. Ja sam uvidela kod njega klasičan nedostatak logike, jer čovek ne zna gde se nalazi Bela kuća, koliko čovek može duboko da uđe u šumu i odgovore na slična pitanja. Kada ne znate takve stvari, onda je to jedan jasan nedostatak intelektualnih sposobnosti, a ja nisam htela da se obrušavam na njegovu inteligenciju, pa sam komentarisala njegov izgled i rekla mu da izgleda kao biciklista. Ne znam zašto se uvredio, ja bih bila srećna kad bi meni neko rekao da izgledam kao teniserka? – začudila se Vukelićeva.

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply