Vendi obrukala Eru: Ne zna koju slavu slavi

Ne meri se vera tim šta ti slušaš. Ako ti slaviš Markovdan, a ne znaš ko je sveti Marko, rekla je folkerka

narod-pita-1374172391-341109

 

Vesna Vukelić Vendi i Era Ojdanić žestoko su se suprostavili zbog Stanije Dobrojević zbog toga kako se predstavlja srpstvo. U večerašnjoj emisiji Narod pita gledaoci su se javljali i zamerili Eri što je napao Staniju da nije prava Srpkinja jer ne sluša srpske pesme. Vendi je stala u odbranu starlete i očitala lekciju folkeru šta znači srpstvo.

“Stanija ne voli ništa što je sveto i srpsko. Čim krenu narodnjaci ona odmah ode. Ova Srbija je svakom raširila ruke i privila ih, pa poštuj tu Srbiju”, rekao je Era.

Vendi je objasnila da Stanija i drugi nisu hteli da dođu u Srbiju i da ona ništa nije kriva. “Matica Srbija mora da primi sve ljude. Ona nije naučila da sluša tu muziku. Ne brani se tako srpstvo. Kako se brani srpstvo, ako ne znamo koju slavu slavimo”, branila je Vendi Staniju.

“Ona mora da zna pesmu Igrale se delije nasred zemlje Srbije”, bio je izričit Era.

“Ne meri se vera tim šta ti slušaš. Ako ti slaviš Markovdan, a ne znaš ko je sveti Marko, evanđelista Marko. Tako se brani srpstvo”, rekla je Vendi Eri.

Stanija je na svom Tviter nalogu napisala da je htela da se uključi u emisiju, ali da nije dobila vezu, ali da sve što je htela da kaže rekla je Vendi.

Starleta će sutra biti gost u emisiji Narod pita zajedno sa Majom Nikolić, pa verovatno odgovoriti Eri da li je neradnik, zašto ne sluša narodnjake i kako se predstavlja srpstvo.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply