Vesna je veliki lazov kaze Vendi

Vukelićeva kaže da joj je koleginica rekla da podržava Miloša Bojanića na Farmi, a sada tvrdi da ga nije ni gledala u rijalitiju

vendi

 

Vesna Vukelić Vendi razotkrila je Vesnu Rivas.
Ona kaže da joj je koleginica priznala da je pratila Miloša Bojanića na Farmi i da je opčinjena njegovim ponašanjem, a sada tvrdi da rijaliti u kojem učestvuje nikada nije gledala.

– Pre izvesnog vremena, kada sam izašla s Farme, srela sam Vesnu Rivas. Udavila me je komplimentima, ali i naglasila da bi ona bila mnogo oštrija, da bi svima je. ala mater, baš po uzoru na Miloša Bojanića. Kaže da joj je idol i da je pokazatelj kako sam protiv svih treba da se krene u rijaliti, kako je to siguran način da se dođe do pobede. Davila me je obašnjavajući do najsitnijih detalja šta se dešavalo u „Farmi“, pa sam shvatila da je pomno sve pratila – ističeVendi.

Ona je zatečena Rivaskinim ponašanjem u rijalitiju.
– Pomislila sam da ovakve stvari može da iznese samo neko ko je ludak, ko nema samosvest, introspekciju, jer ići kao pobesneli pas po Farmi i ujedati druge na životinjskom nivou može svako, ako je lud – kazala je Vendi.

Pevačica ističe da joj je žao Goce Božinovske.
– Žao mi je Gordane Božinovske jer je vidim kao Pepeljugu koju su napale maćehine ćerke drndare u svom gnevu, ljubomori i zavisti.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply