Vesna Rivas kaze da Filip Voli decake: FIlipe, popu*ićeš tvom Stevi iz Pančeva!

Vesna Rivas i Filip Panajotović ponovo u klinču. Ona kaže da maneken i dalje ne zna da li više voli dečake ili devojčice, pominjući nekog “Stevu iz Pančeva”.

566225-farma

 

Kako se bliži kraj Farme 4, učesnici rijalitija su sve nervozniji, manevrišu, lobiraju, fitilj im je sve kraći…

Na meti većine farmera su, naravno, Stanija i Filip, za koje listom veruju da su “isfolirali” i “namestili” vezu kako bi što duže ostali u rijalitiju i pokušali da se domognu glavne nagrade od 50.000 evra.
Veza Stanije i Filipa, izgleda, večna je tema ove Farme, iako njima nije jasno šta ostali imaju protiv njih, i zašto im toliko smetaju.
Nakon što su pogledali poruke svojih porodica, farmeri su odigrali još jednu (ko zna koju po redu) igru “Istina ili izazov”, gde su opet Stanija i Filip, a pre svega starleta, bili u centru pažnje.
Filip i Vesna Rivas nastavili su sukob od pre neki dan, kada je moglo da dođe i do fizičkog obračuna. Maneken je rekao Vesni da će “pop****”, ali mu ona, naravno, nije ostala dužna. Ustala je sa stolice i ponovo pokrenula pitanje: da li maneken voli dečake ili devojčice ili i jedne i druge?
“Ovaj tvoj dečko simbolizuje 10 odsto društva Srbije, Crne Gore, BiH. Tvoj dečko ne zna da li više voli devojčice ili dečake, a prihvata sa tobom vezu, jer ovde…”, rekla je Vesna, ali nije završila misao, jer ju je Filip prekinuo rugajući se njenom telu i izgledu.
Vesna je potom nastavila: “Ono što si meni rekao da ću da pop****. Ti ćeš, kad izađeš, razmišljati kome ćeš pre da pop***, da li njenom (Stanijom) dečku koji je čeka napolju ili tvom dečkiću Stevi iz Pančeva”.
Filip ju je “počastio” izrazima, poput: “raspala kurv****”. “Ko te poslednji put je***? Ko ti je napravio dete, gde ti je muž?”
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply