Vesna Rivas: Udarila sam Gocu jer me je uhvatila za sisu

Božinovska me je najstrašnije izvređala, prvo je pljunula u mom pravcu, ali naravno onako pijana nije mogla da me pogodi, a zatim je počela da mi se unosi u lice. To je bio uslovni refleks, ruka mi je sama krenula – izjavila je Vesna 

vesna rivas

 

Nakon jučerašnje tuče sa Gocom Božinovskom, zbog koje su obe izbačene sa “Farme”, Vesna Rivas priča da je još uvek u šoku, da ne može da poveruje šta joj se sve dogodilo i objašnjava da joj je “ruka sama krenula” kada je Goca počela da je udara po stomaku i krenula da je hvata za dojku!

– U šoku sam! Pa ja sam napadnuta! Toliko imam “self kontrola”, izdržala sam devet krugova pakla… Božinovska me je najstrašnije izvređala, prvo je pljunula u mom pravcu, ali naravno onako pijana nije mogla da me pogodi, a zatim je počela da mi se unosi u lice. Ja ne bih regaovala na te provokacije, ali kada mi je zadigla majicu, počela da me udara po stomaku i rukom krenula da me uhvati za dojku, mahinalno sam reagovala… ma to je bio uslovni refleks, ruka mi je sama krenula. Ako ste gledali snimak videli ste da sam se ja nakon toga odmah ukočila, nisam želela da nastavim obračun – kaže Vesna Rivas i napominje da je za sve kriv Memo koji je “napujdao” Božinovsku na nju.

– Memo je najpokvarenija osoba na svetu! On joj je napunio glavu i polovina onih gadosti koje je ona izgovorila, to su njegove reči. Ma, jedva su svi dočekali da mene izbace. Sada nema ko da ih “otvara”, da pokazuje njihovo pravo lice. Istina najviše boli, zato nije ni čudo što su me nazivali lažovom i svađalicom. A to što Goca želi da me tuži, neću da komentarišem. Pa ja imam materijala za 15 protivtužbi, ja sam ovde žrtva – ispričala je Vesna u jednom dahu.

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply