Vesna: Zaljubljena si u mene, Goca: Samo kad si našminkana

Ne zanimaju me ni Stanija ni Filip, to je bilo, prošlo, ja sam iz revolta rekla samo istinu, objasnila je Goca trenutnu situaciju sa starletom i manekenom

farma-1374084303-340649

 

Četvrta sezona rijalitija “Farma“ definitivno je bila jedna od najuzbudljivijih. Obeležila su je zaljubljivanja, seks, veridbe, ali i svađe, koje su prerastale i u fizičke obračune.

Gosti u večerašnjoj emisiji bili su Vesna Rivas i Goca Božinovska.

Nakon Farme ostalo je mnogo nerazjašnjenih pitanja. Večeras ste imali priliku da vidite najžešće svađe, ali i da pitate goste u studiju sve što ste želeli.

Podsetimo, njih dve su imale žestoku svađu koja se završila i fizičkim obračunom a nakon koje su izbačene sa imanja, ali i ubrzo vraćene. Goca Božinovska bila je superfinalista.

21.53 – Vesna je rekla da ju je produkcija izabrala da uđe na Farmu, dok je Goca tvrdila suprotno. “Ma nemoj, baš su tebe izabrali. Od cele estrade, tebe su pozvali, jeste… “, rekla je Božinovska aludirajući na to da se Vesna sama ponudila da uđe u rijaliti.

Rivasova je udarila i na Gocinu karijeru, rekavši da je 2004. godine snimila poslednji album i da predugo čeka. Goca je objasnila da čeka hit. “Ne želim da davim publiku raznim pesmama, čekam hit”

21.46 – “Zašto ti gledaš u mene, vidiš da sam ja stavila i šiške da ne bih gledala u tebe”, rekla je Vesna, a Goca je uzvratila da joj se sviđa, ali samo kad se našminka.

21.33 – “Meni je dosta priče da je ona napadnuta, ja sam napadnuta, uhvatila me je za stomak i krenula za dojku, pa sam ja samo odreagovala, to je bio uslovni refleks. Ona je krenula i napravila prvi fizički kontakt. Ja sam čula da je Goca toliko pričala o meni i nakon Farme, ona je sigurno zaljubljena u mene”, rekla je Vesna. Goca je sve vreme, dok je Rivasova pričala, kukala i kajala se što je došla. “Zašto sam pristala da dođem u ovu emisiju”, žalila se Božinovska.

21.25 – “Vidite kako laže da me nije poznavala. Ne možeš ti da olajavaš Vesnu Rivas”, rekla je Vesna. Ona je dodala da su mnogi napada na Farmi bili namerno izrežirani.

21.20 – “Ovo što ona priča o masažama, to me ne zanima, možda bih joj pružila ruku, ali ono što je rekla da sam prostitutka, to ne mogu da joj oprostim”, rekal je Goca na pitanje da li bi oprostila Vesni i dodala da je nije ni poznavala pre Farme.

21.16 – Goca je pozdravila Mikija Mećavu. “Pozdravljam mog masera i molim ga da se javi da me izmasira i posle Farme”, rekla je pevačica.

Vesna ima svoju teoriju o masiranju. “Miki je mogao da sedne i sastrane ili da stoji, ali ne, on ju je zajahao. Znate to tako mora. Meni to ne treba zbog mog muškog deteta”, rekla je Rivasova.

“Šta tebe briga, tebe niko neće da masira sve i da hoćeš”, rekla je Goca.

Vesna je uzvratila da joj to ne treba. “Meni je najeftinije da platim kad hoću masažu”.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply