Zaljubljeni Danijel hranio Jovanu kolačićima

Rastanak se primakao Alibabić i Nikolićeva proveli prepodnevne sate u jednom klubu na Adi Ciganliji pre njenog polaska kod roditelja

danijel-alibabic-jovana-nikolic-ada-ciganlija-zaljubljeni-1373753723-339083

 

Svaki sekund bi da budu zajedno.
Danijel Alibabić i Jovana Nikolić uživali su juče na Adi Ciganliji pred manekenkin odlazak kod roditelja u Niš. Budući mladenci opuštali su se u prepodnevnim satima u popularnom klubu „Koketa“, gde su nekoliko sati razmenjivali nežnosti.

S obzirom na to da pevač svoju devojku drži kao malo vode na dlanu, hranio ju je kolačićima, a prolaznici su im upućivali komplimente, dok su neki prilazili i da se upoznaju. Danijel i Jovanasu kasnije prešli na ležaljku, gde su se sve vreme grlili i ljubili.

– Jovana i ja smo proveli divno prepodne u bašti lokala. Ona je sinoć otputovala kod mame i tate, a ja ovih dana idem u Podgoricu da pozavršavam neke obaveze, pa ću joj se i ja pridružiti u Nišu. Hteli smo da iskoristimo što više vremena zajedno pred rastanak, koji nam je teško pao, ali za dve nedelje ćemo ponovo biti zajedno – rekao je Alibabić za Kurir.

Ovaj mladi par će uskoro odrediti datum venčanja, na koje će biti pozvani mnogobrojni prijatelji, kolege i skoro svi ovogodišnji farmeri.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply