Zasto Stanija place pred kamerama Video

Druženje između starlete i manekena svima je postalo naročito zanimljivo, ali nakon svega lepog što joj se dogodilo, usledio je mučan period.

417312-1

 

Od početka “Farme” Staniju Dobrojević gledaoci nisu upamtili po svađama. Uglavnom se držala po strani i družila sa Ekremom, a “mlađa ekipa” nije je nešto interesovala. Starleta je mislila da se među njima nalaze neki koji joj zavide, pa nije želela da se meša. Ipak, Filip Panajotović je počeo da se “mota” oko nje i njih dvoje su prvo postali drugari. Vrlo brzo su počeli da spavaju zajedno u krevetu i razmenjuju brojne nežne zagrljalje i dodire.

Međutim, kada je Era Ojdanić došao na mesto gazde usledio je mučan period za Staniju.
Pevač ju je odabrao za slugu, što je nju mnogo povredilo. Stanija smatra da je Era kinji jer ga je odbila i nije želela da bude u vezi sa njim zbog čega sada ispašta. Ali iako mu je rekla sve što je imala, starleta nije mogla da ostane jaka. Ona nije marila za kamere što je snimaju i rasplakala se u sobi.
– Mogu da pustim koju? – pitala je ona Radojku i Filipa koju se se tu našli sa njom.
– Znate zbog čega plačem Zbog našeg razgovora u kuhinji.Nije problem što ću biti sluga nego što mi se sve… – govorila je ona Radojki a onda nije mogla ni da završi rečenicu i briznula je u plač.
 

 

 

 

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply