Zorica Marković ljuta sto nju nisu vratili na farmu

Proglasili su me najgorom, a ono je bila prava ženska makljaža

zorica markovic

 

Bruka i sramota šta se dešava na Farmi.
Nakon što je zadruga vratila Gocu Božinovsku i Vesnu Rivas na imanje u Lisoviću, ne prestaje rasprava o tome da li je trebalo da se neko ko je imao fizički obračun ponovo pojavi u rijalitiju. Nasilje u programima ovakve sadržine je učestalo, a niko iz produkcije očigledno ne obraća pažnju na to da sve gledaju i deca. 

Tako se daje veoma loš primer mladim naraštajima, koji, posle svega, mogu da zaključe da je takav vid ponašanja društveno prihvatljiv i da je obrazac kojim bi trebalo da se rukovode. Znači, tuča i psovanje ostaju nekažnjeni, a učesnici se, uz veliku pompu, vraćaju na mesto zločina. I, naravno, ostaju u borbi za nagradu od 50.000 evra.
Sve to nimalo se ne dopada ni Zorici Marković, koja je nedavno izbačena jer je udarila Staniju, mada tvrdi da do takvog kontakta uopšte nije došlo.

– Malo je reći da je to jadno, dno dna, tužno! Da li zaplakati ili se upišati od smeha? Koliko ja znam, pravila Farme poštovala su se od početka. Što nisu vratili Đusa prošli put? Što nisu vratili mene sad? To navodno glasanje naroda da se one vrate za mene ne pije vodu. 

Prema mom mišljenju, tu postoji pozadina… Smatram da je zadruga morala da vrati Gordanu Božinovsku. Narod je sigurno nije vratio posle one večeri. Mene su proglasili najgorom, a ono je bila prava makljaža i ženska šorka. Žalosno je sve to. Ja sam moralni pobednik, i drago mi je što nisam ostala s ovim makljašicama – kaže Zorica Marković.

Cakana:Ovo je sve, samo ne Farma!

Goca nije trebalo da ispadne i drago mi je što se vratila. Ne razumem zašto su vratili Vesnu ako je ona bila uzrok tuče! To im nimalo nije dobra ideja. U svakom rijalitiju postoji jedna Maja Nikolić, a u ovom slučaju je to ona. Ovo je sve, samo ne Farma.

Karadžić: RRA neće reagovati

Koliko sam ja upućen u tu tuču, produkcija je onemogućila da se vide scene nasilja zamutivši slike. Mi zasad nećemo pokrenuti postupak, ali će naša služba sve detaljno pregledati. RRA nije glavni i odgovorni urednik programa, to je njihova stvar, sloboda i odgovornost.

Miloš Bojanić: Sramota je što su vratili Vesnu!

To nije bila tuča! Vesna je udarila Gocu, kao što je Zorica Staniju, mada je Vesnin udarac bio jači. Goca se samo branila, neće sigurno sedeti i reći: „Udaraj me!“ Sramota je što su vratili Rivasovu. Ma, koja je publika glasala za nju?! Ta publika ne postoji. Ne priznajem da se Vesna bavi muzikom. Šta ona izigrava? Samo se svađa. Kad su bile izbačene, Gocu je publika dočekala kao kraljicu, a Vesnu bolje da ne kažem kako. Ona loše utiče i na ukućane i na narod koji gleda Farmu. Da sam u produkciji, ni u snu je ne bih vratio.

Zoran Jagodić Rule: Narod ne sme da gleda tuče

Žao mi je Goce jer je Vesna stvarno preterala. Ako ju je Rivasova udarila, onda je normalno da joj vrati. Međutim, narod ne sme da gleda tuču i svađu, nasilje ne sme da se ponovi. Produkcija je na početku napravila grešku jer je obe izbacila. Goca je trebalo da ostane, a Vesna odmah da ide kući. Sad su, međutim, obe vraćene, znači da bi i Zorica Marković trebalo da bude vraćena.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply