Zorica otkrila: Miki dobio pare unapred

Pevačica je rekla da svi znaju da je pčelar iz Kupina pare dobio unapred i da se zato bahato ponaša na imanju

miki-duricic-farma-5-1379234396-366405

 

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, unapred je uzeo honorar sa Farme?!
Naime, Zorica Marković je tokom Igre istine otkrila da svi znaju da je on pare dobio unapred i da se zato bahato ponaša. 

Miki je na pitanje jednog od farmera da li je istina da neće govoriti sa 80 odsto ukućana odgovorio da neće ulaziti u rasprave sa farmerima i da neće pričati s većinom. 

“Ne sa 80, nego sa 87! Rešio sam da ne ulazim u rasprave, da ne slušam razna ogovaranja. Jednostavno, to nije za mene. Ponašaću se kao i do sada, ali ću se truditi da izbegavam sve spletke. Moj jedini motiv zbog koga sam ušao jeste novac, i želim da osvojim glavnu nagradu”, rekao je Djuričić. 

Zorica Marković mu je odbrusila da nije odgovorio istinu i da laže.
“Ma lažeš bre, sve lažeš. Uzeo si pare! Zato se tako ponašaš, govedo. Ne bi se ti ponašao ovako da nisi dobio novac unapred. Ma svi bre to znamo. Lepo si rekao da praviš budalo od sebe samo zbog novca”, rekla je Markovićeva.
“To je moja stvar da sam uzeo par, taman da sam i uzeo pare. Ja se ovako ponašam u svakom rijalitiju. Loš čovek i ne moram da pričam s tobom  i neću te više uzeti u usta. Važno je da si ti iskrina”, rekao je Miki.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply