Zorica rekla Simonidi da je debela

Noćas na farmi je bila na programu igra istine. Na početku pale su neke manje prozivke, pa je tako Zorica Marković prozvala Marka Vukotića da je nevaspitan jer ustaje u toku sastanka, dok je ona njega uvek poštovala dok priča.

770938-45272-image-10082358ch1915-af

 

Sa druge strane, nova ukućanka Marijana Leontijević je odgovorila Slobodanu Đurkoviću da joj se ne sviđa ni pomenuti Marko niti bilo ko drugi od farmera. orica je tokom ove igrice ulazila u sukobe sa Simonidom Ačević. Markovićeva je za mlađu farmerku govorila da je debela i da je niko i ništa, a sa druge strane Simonida joj je odgovorila da njeno vreme dolazi, dok Zoričino prolazi.

Na pitanje jednog od farmera upućeno Sari Trajanović šta da očekuju ukućani za njen rođendan koji će uskoro, ona je pozvala svoje roditelje da joj pošalju dosta hrane, a zamolila je da među svemu poslatom bude i pismo od njenog dragog Andrije Akija Markovića.

I ova noć je protekla u koškanju između Jelene Golubović sa jedne strane i Divne Karleuše sa druge.

Pošto juče farmeri nisu obavili zadatak jer su Simonida i Čupa Kalač skinuli uzice kojima su bili vezani pre obaveštenja zadruge o obavljenom zadatku, zadruga je noćas pružila još jednu šansu samo ovom paru. Opet isto – vezani da budu dok ne dobiju obaveštenje, a za uspeh sledi nagrada.
 
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply