Zorica: Sramota je da su mene izbacili a Goci i Vesni je oprostena onakva tuca

– I da su me zvali, nikada se ne bih vratila na “Farmu”! To nije moj nivo – prokomentarisala je Markovićeva informaciju da se u ponedeljak na imanje vraćaju svi izbačeni farmeri, osim nje

Zorica-Markovic1

 

Nakon što je potvrđeno da se svi izbačeni farmeri u ponedeljak vraćaju na “Farmu”, svi osimZorice Marković, koja je diksvaifikovana, u razgovoru za Telegraf pevačica je istakla da ne zna zašto je nisu zvali i da joj zapravo nije jasno kako je Goci i Vesni oproštena onakva tuča, dok je ona, kako kaže, nepravedno izbačena iz takmičenja.

Pevačica je zaključila da “Farma” nije mesto za nju, ne zbog toga što joj je teško da radi na imanju, već što ne može da glumi i da se pretvara pred farmerima.

– Ja ne bih izdržala da se foliram sto dana kao neki na “Farmi”, dosta mi je ovih šezdeset što sam bila da vidim kako stvari stoje! – odlučna je bila Markovićeva.

Ona je ovom prilikom prokomentarisala to što je iz produkcije nisu pozvali da se vrati na imanje sa ostalim farmerima.

– Nisu me zvali, niti znam da se farmeri vraćaju, i da me pozovu, ne bih se vratila nikad tamo, to nije moj nivo! – rekla je Zorica, i dodala da je nepravedno izbačna iz igre.

Budući da je čuvena tuča starlete i pevačice obeležila ovu  sezonu “Farme”, Markovićeva kaže kako je nije fer što je produkcija nju izbacila, a ostale farmere, koji su postupali mnogo gore, nije kaznila.

 Ja ne znam koji sam to “fizički kontakt” imala sa Stanijom, njoj se limenka zakačila za kosu, a ona je odglumila da sam je udarila! Nije mi jasno kako su se Goca i Vesna vratile i zašto sam ja diskvalifikovana! – izjavila je pevačica.

I dok dešavanja na imanju redovno prati na malim ekranima, Zorica kaže da joj je krivo jer su farmeri uspeli da iz nje izvuku ono najgore.

Izvor: Telgraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Zorica: Sramota je da su mene izbacili a Goci i Vesni je oprostena onakva tuca”

  1. Mirjana says:

    Stvarno sramota! Goca alkos i Vesna alapaca su napravile mnogo gori prekrsaj od Zorice to se vidi i na snimcima, a brate vredjate i nasu inteligenciju. Sta je Zorica toliko kriva pa i ove dve su bile diskvalifikovane.

Leave a Reply