Zoricu izbacuju sa Farme zbog govora mrznje

Na društvenim mrežama su se pojavili komentari da bi trebalo da se organizuje potpisivanje peticije protiv Zorice Marković zbog vređanja Roma na nacionalnoj osnovi

Zorica izbacena sa Farme

 

Zorica Marković nazvala je Jelenu Jovanović “klošarkom Romkinjom”, što je podiglo ogromnu prašinu u javnosti, a reagovali su i građani, i to potpisivanjem peticije da se folkerka diskvalifikuje zbog “govora mržnje”.

Zabrinuti građani i fanovi Jelene Jovanović oštro su odreagovali na reči Zorice Marković kada je mlađu koleginicu nazvala “klošarkom Romkinjom”, te se dali na potpisivanje peticije da se Markovićeva izbaci sa imanja u Lisoviću.

Komentari na društvenim mrežama onih koji zahtevaju da se Zorica Marković diskvalifikuje zbog “govora mržnje” navode da je pevačica ovim direktno “izvršila diskriminaciju Roma po nacionalnoj osnovi”, te da ukoliko je Lepi Mića bio diskvalifikovan zbog vređanja Turaka, treba isto postupiti i sa Zoricom.

Podsetimo, Zorica Marković je i u prošloj sezoni rijalitija zapamćena kao “problematična” farmerka, te je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Staniju Dobrojević.

A da li će i sada biti isto, odnosno da li će ova peticija uroditi plodom, videćemo vrlo brzo.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply