Zrtva Erine pedofilije: Ero, kad te pogledam u oci setices se ko sam

Žrtva Ojdanićeve pedofilije poručuje da će folk pevaču osvežiti pamćenje, jer postoje dokazi na osnovu kojih će on morati da odgovara za sve što joj je godinama činio

sladana-vukasinovic-era-ojdanic-pedofilija-1367104172-302969

 

Osvežiće mu pamćenje.
Slađana Vukašinović, devojka koja je kao maloletnica šest godina provela u vezi sa Erom Ojdanićem, ogorčena je na pevača jer on tvrdi da je izmislila celu priču o njihovom zabavljanju. Slađa mu poručuje da će ga veoma brzo podsetiti na to ko je ona!

Era Ojdanić je u rijalitiju „Farma“ sam izgovorio da je bio u vezi s maloletnicom šest godina, a kad je napustio imanje i shvatio da je Kurir otkrio njen identitet, sve to je negirao. Međutim, Slađa kaže da će ga uskoro podsetiti na to čega se on ne seća jer želi da jednom za svagda objasni šta se između njih zaista dogodilo.

– Gospodin Ojdanić tvrdi da je laž sve što sam do sada otkrila javnosti i da se ne seća mog lika. E, pa obećavam da ću ga podsetiti kad dođe vreme za to. I poručujem mu da će se vrlo dobro prisetiti ko sam ja kad se pogledamo u oči – rekla je Vukašinovićeva.

Devojka, koju je Ojdanić zaveo pre 12 godina, tada je bila sedmi razred osnovne škole. Tužilaštvo je kontaktiralo s njom i ona bi uskoro trebalo da dođe iz Francuske u Srbiju kako bi dala svoj iskaz.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply